halløj i sommervarmen


Halløj i sommervarmen

Bierne arbejder på højtryk for tiden. De har meget lange arbejdsdage fra tidlig morgen til sen aften. Raps markerne er ved at være afblomstrede. Så nu består arbejdet i at få den nektar, som bierne har suget op af raps blomsterne til at blive til honning. Det er en proces, som sker hjemme i bistadet. Når vi tager en ny tavle op, løber den sukkersøde saft ud. Bierne skal nu forarbejde og fordampe nektaren, så den bliver til honning.
Når en tavle er blevet forseglet, dvs. bierne putter hvide låg på, så ved biavleren, at honningen er i orden og har den rigtige vandprocent.

Jeg har længe syntes, at det er alt for dyrt at sende mine produkter. Nu har jeg fundet en anden, billigere og forhåbentlig bedre løsning. DAO/Coolrunner bringer pakkerne ud til halv pris. Så nu vil det kun koste 30kr. i porto for en pakke – stadig gratis ved køb for 300kr.

Du kunne jo lige prøve en pose med fodspåner.
Får du revner og sprækker eller er dine fødder bare beskidte her i sommervarmen. Så er det ”guld” for dine fødder at få et fodbad med honningsæbespåner.
Selv Niels Chr., min mand måtte gå i baljen med revnede hæle, da vi var på ferie sidste år .
“0g det blev æ ringer!!”
Se vores webshop her
Husk vi er med i limfjordsfortællinger lørdag d. 11maj 2019
Tag hele familien med, lad dine børn få en oplevelse.  Stik næsen i et bistade- – se og hør om biernes forunderlige verden (vi har bidragter).Der er smagsprøver på forskellig slags honning. Der fortælles om creme- og sæbefremstilling.
Skriv eller ring om hvor mange I kommer. Det koster 50kr. / voksen Børn under 12 år er gratis.