Nu bliver der ikke meget bedre

Foråret, ja, nærmest sommeren er her lige nu, og jeg skal da love for bierne har travlt. Dronningen er den eneste i bistadet, der lægger æg. Til gengæld kan hun lægge op til 200 0æg i døgnet. Det er mere end hendes egen vægt. Derfor har hun også et hof af arbejderbier, som fodre, vifter, og nusser hende.
De nye dronningers farve for i år er rød, så ved man hun er årgang 2018, sidste år var farven gul, altså en 2017. denne her dronning er hvid, så ved vi hun er en ældre dame fra 2016. det vil nok være sidste år hun får lov til at være dronning hos os.


Et yngellege bliver forseglet med lysbrune låg. Her er en yngeltavle, hvor larverne ligger helt tæt. Bierne har haft de helt optimale forhold. Når de i sådan en helt fyldt tavle efter 21 dage kommer ud, fylder de tre hele tavler. I sådan er periode skal biavleren være på mærkerne, for lige pludselig fylder de det hele og de skal have mere plads. Der skal et magasin mere ovenpå.


Pinse lørdag fra 10 -16 sker det helt store markeds event. Tingfinderiet i Krejbjerg er vært for alle mulige hjemmeproducenter
Skal du bruge en meget speciel ting, gave eller bare noget unikt – så kan du helt sikkert finde mange skjønne ting der, som man ikke kan finde i andre butikker. Vi er der selvfølgelig også med honning, creme og sæber.