Spøttrup Bigård

bi-produkter

0

Your Cart

En yderst lækker creme, som føles lindrende og meget behagelig. Den absorberes hurtigt af huden og føles ikke fedtet. Cremen indeholder kokosolie, som er et rent, sundt og helbredende produkt. Det er kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende virkning. Den indeholder ingen transfedtsyrer. Endvidere er der koldpresset rapsolie fra Morsø Oliemølle, som er en af de sundeste vegetabilske olier.

Den er rig på omega-3 og fremstillet af de reneste råvarer, helt uden tilsætningsstoffer. Den har et naturligt indhold af vitaminer og antioxidanter, og den bevarer den helt specielle flotte gule farve. Af vore egne produkter fra Spøttrup Bigård er der den rene ”grønne” bivoks. Bivoksen absorberes ikke af huden, men lægger sig som en fin tynd beskyttende hinde, som huden kan ånde igennem.

Sidst men ikke mindst er der naturligvis honningen, som gennem tiden har været brugt til behandling af en række sygdomme, hvor den fremmer sårheling og har bakteriedræbende egenskaber.

Universalcremen med honning kan bruges til hele kroppen. Cremen er fugtplejende og absorberes hurtigt af huden, som bliver utrolig dejlig, blød og glat uden at den føles fedtet. Den genopretter tør og irriteret hud og heler hudafskrabninger og sår uden at svie eller gøre ondt.

Cremen er helt uden vand, derfor er der ingen konserveringsmiddel eller parabener i den. Den er lækker, blød og fedter ikke. Den hjælper din hud med at gendanne lidt at det naturlige hudfedt, som huden danner for at beskytte sig.

Hvis du vasker dine hænde ofte eller har dem meget i vand, kan du opleve din hud bliver ”sprukken”. Vand er med til at udtørre huden. Cremen med honning kan tilføre nye fedtstoffer, så din huds beskyttelsesbarriere hurtigt bliver intakt igen.

Vægt0.05 kg
Størrelse

Lille – 15g, Stor – 50g