Bivoks wrap stor størrelse.

100.00DKK

I mine Bee wax wraps/bivoks wraps bruger vi:

  • Vores eget grønne voks.
  • Knust harpiks fra Hedenhus
  • Rapsolie fra Morsø Oliemølle, jeg er vild med den olie, og jeg vil gerne være lokal.
  • Bee wax wrap/ bivoks wrap kan bruges til det kolde køkken. Frugt, grøntsager, madpakker, ost, spegepølse, brød og over tallerkner eller skåle.Bee wax wrappen kan bruges igen og igen, den kan holde i op til et år, derefter kan den komposteres

Beskrivelse

Bivoks-wrap large blev egentlig lavet fordi, jeg manglede noget  til mine rugbrød og andet nybagt brød. Brødet holder sig godt i wraps'ne, det bliver ikke tørt. Jeg manglede også en large til at dække en stor skål med salat, dej og alt mulig andet. Varmen fra dine hænder gør at du kan forme wraps'ne som du vil. Bivoksen giver bommuldsbetrækket en vandafvisende og beskyttende overflade, harpiksen gør, så du kan forme den og få indpakningen til at omslutte dine produkter og olien hindre voksen i at krakelere.

 

Rengøring af bivoks wrap

Du rengør dit bivoks-wrap ved at tørre den med en fugtig klud eller skylder den med håndvarmt vand med lidt mildt sæbe (voks smelter ved 50 grader.) Den tørres med et viskestykke og hænges til tørre. Hvis du synes, den trænger til en opfriskning er det voks nok i, så du kan stryge den mellem to stk. bagepapir ved bomuldsvarme.

Det eneste man skal vænne sig til er at bruge wraps i stedet for en plasticpose, stanniol eller husholdningsfilm. Du kan hurtigt få en fornemmelse af, at det er en nem måde at bidrage til bæredygtighed og et bedre miljø.

Yderligere information

Vægt0.1 kg
Størrelse - Beewrap

Lille, Mellem, Stor, Alle tre, Lille pose, Stor pose, Large