0
Your Cart

Spøttrup Bigård har indledt et fantastisk samarbejde med Morsø Oliemølle. Rapsolien er ægte koldpresset. Det vil sige, den er presset uden nogen form for opvarmning, hvor olien er bevaret i dens naturlige form og sammensætning – de fleste andre rapsolier på markedet er fremstillet ved varmpresning. Morsø Oliemølle har bevidst valgt den kolde presning på små pressere, som bevarer oliens naturlige kvaliteter og passer godt til vor tids tanker om forurening og genbrug for derved at skåne miljøet

Rapsolie har et relative højt indhold af umættede fedtsyrer, omega-6 og omega-3-fedtsyrer. Rapsskallen er meget fiberrig og udgør 10-20%af frøets vægt.

Ren kokosolie er også en uvurderlig olie, når det gælder hudpleje. Derfor er den naturligvis også i vores produkter. Kokosolie er en af de sundeste olier. Den er rig på laurinsyre, kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende virkning, og så indeholder den ingen transfedtsyrer (selv olivenolie indeholder en lille smule transfedtsyrer). Den er naturlig fugtgivende. Den har en helt eventyrlig skummende virkning.

Sæbe er ikke bare sæbe. Sæben er koldrørt efter de urgamle principper . Den består af sæbelud, en kraftig basisk væske, som i sig selv er ætsende. Heri blandes olie / fedt. Herefter indgår en kemisk proces, som kaldes FORSÆBNING.

Man siger, at hvis sæbe ikke er rørt af sæbe og lud, er det pr. def. ikke rigtig gammeldags sæbe!

Følelsen af en forfinet og blødgørende hud får du ved at bruge scrubsæben med honning. Når du anvender scrubsæben med honning på steder, hvor din hud er hård eller tør – og kan føles ”fnuldret”, renser du huden med den cremede skum og scrubben på sæben. Hudens kvalitet forbedres og nye hudceller dannes. Din hud bliver som ny, den føles super blød og glat.

Jord under neglene og sprukne havefingre – scrubsæben med honning giver havehænder kamp til stregen, skidtet kan vaskes af uden dine hænder føles tørre. Du fornemmer en naturlig fugtighed og behagelig blødhed på dine hænder.

En rigtig god ting er: Den er helt naturlig uden microplastik i – en betydningsfuld ting at huske på, når du køber din håndsæbe er, at der er ting, der er vigtigere, end om farven passer til håndklædet, og om fingrene dufter godt bagefter.

Indpakningen til scrubsæben er et stykke hessian og  en orange hæklet uldsnor bundet omkring, så man kan kende den i forhold til de andre sæber - en bæredygtig indpakning.