0
Your Cart

Hjemmelavet honningsøbe

Hvis du endnu ikke har prøvet en hjemmelavet sæbe med honning og ren bivoks, så er det på tide du forkæler dig selv. Honningen er rensende og velegnet til pleje af din hud. Sæben med honning er fantastisk til at lindre og blødgøre din hud på hele kroppen fra øverst til nederst. Den kan bruges af kvinder, mænd, børn og unge, som gerne vil have en skøn følelse af velvære overalt på kroppen.

Honningen er med til at dræbe bakterier og endda visse svampe. Honningsæben er et glimrende desinfektionsmiddel, når du vasker dine hænder. Selv efter mange håndvask om dagen blødgør den dine hænder og giver dem en naturlig fugtighed, for der er kun naturlige ingredienser i.

Sæbe er ikke bare sæbe. Sæben er koldrørt efter de urgamle principper . Den består af sæbelud, en kraftig basisk væske, som i sig selv er ætsende. Heri blandes olie / fedt. Herefter indgår en kemisk proces, som kaldes FORSÆBNING.

Når du bruger en fast naturlig sæbe, skåner du miljøet. Flydende håndsæber kan kun holde sig med konserveringsmidler, som kan indeholde en række stoffer, der kan virke allergifremkaldende og hormonforstyrrende, viser en række undersøgelser.

Man siger, at hvis sæbe ikke er rørt af sæbe og lud, er det pr. def. ikke rigtig gammeldags sæbe!

Informationscentret for miljø og sundhed påviser, at det er en skrøne, at faste håndsæber er fyldt med bakterier. Det er en meget lille procentdel af bakterier, der kan overleve på håndsæben, og det har ingen betydning for sundheden i hjemmet. I virkeligheden er der langt flere bakterier på toppen af flydende sæber, som man trykker på før hver håndvask, eller på vandhanen, som man slukker efter håndvasken.

Silkebløde og naturligt rene – sådan føles dine hænder, når du har vasket dem med en skummende hvid honninghåndsæbe.

Indpakningen af sæben er et stykke hessian og en gul hæklet uldsnor bundet omkring, så man kan kende med i forhold til de andre- en bæredygtig indpakning.